A A A

IMPREZY

 

Organizujemy przyjęcia okolicznościowe, bankiety, wesela, komunie.
Przyjmujemy rezerwacje stolików i Sali VIP w lokalu.
Dla firm, wycieczek, grup zorganizowanych oferujemy profesjonalnie organizowane bankiety, imprezy integracyjne, obiady.

 

Ostatki w Karczmie Bankrut

09.02.2018 PIĄTEK

Menu na Ostatki – 105 zł/os (z ciastem-115zł/os) + RABAT 50% na wódkę!!!

REZERWACJA DLA min. 6 osób

 

Przekąski:

 


1.            Sałatka z mini mozzarellą i pomidorkiem koktajlowym

2.            Półmisek wędlin

3.            Mix przekąsek:

·         śliwka w boczku

·         gruszka w cieście francuskim

·         kruche babeczki,

·         roladki z sera żółtego nadziewane serkiem i kiełkami

4.            Sałatka Gyros

5.           Smalec Bankruta + ogórek kiszony

6.           Paluszki z kurczaka w sezamie + sos czosnkowy i słodko kwaśny

7.            Rolmopsy śledziowe

 

 

 

I Danie gorące:

 

Filet z szynką i pomidorem zapieczony serem polany sosem na bazie białego wina serwowany z frytkami i bukietem surówek

 

II Danie gorące:

 

Korytko mięs (karkówka, pałeczki z kurczaka, golonka, kiełbasa)

 

III Danie gorące:

 

Żurek z jakiem i kiełbasą

 

 

Napoje bezalkoholowe bez limitów ilościowych

 

Muzyka na żywo – Zespół muzyczny

Lub

Opłata za wejście 20zł/os – stolik na dole

 

 

 

 

 

Ostatki w Karczmie Bankrut

10.02.2018 SOBOTA

Menu na Ostatki – 125 zł/os (z ciastem-135zł/os) + RABAT 50% na wódkę!!!

REZERWACJA DLA min. 6 osób

 

Przekąski:

 


1.            Sałatka z mini mozzarellą i pomidorkiem koktajlowym

2.            Półmisek wędlin

3.            Mix przekąsek:

·         śliwka w boczku

·         gruszka w cieście francuskim

·         kruche babeczki,

·         roladki z sera żółtego nadziewane serkiem i kiełkami

4.            Sałatka Gyros

5.           Smalec Bankruta + ogórek kiszony

6.           Paluszki z kurczaka w sezamie + sos czosnkowy i słodko kwaśny

7.            Rolmopsy śledziowe

 

 

 

I Danie gorące:

 

Filet z szynką i pomidorem zapieczony serem polany sosem na bazie białego wina serwowany z frytkami i bukietem surówek

 

II Danie gorące:

 

Korytko mięs (karkówka, pałeczki z kurczaka, golonka, kiełbasa)

 

III Danie gorące:

 

Żurek z jakiem i kiełbasą

 

 

Napoje bezalkoholowe bez limitów ilościowych

 

 

Muzyka na żywo – Zespół muzyczny